Om DeCiTo

Velkommen til DeCiTo

Mit navn er Eva Mosberg. Jeg er bosat i Tommerup på Fyn og har i mange år bl.a. arbejdet med at hjælpe folk med vægttab.

Jeg er uddannet PB’er i Ernæring og Sundhed, med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Derudover er jeg også kandidat i Folkesundhedsvidenskab.

Jeg har i mange år arbejdet med at hjælpe folk med vægttab. Min erfaring har vist mig, at folk har store udfordringer når de skal gennemføre et vægttab, og det er som udgangspunkt ikke selve kuren folk oplever som besværlig, det er derimod alt det omkringliggende, som er svært. Derfor er der også rigtig mange som ikke lykkedes med at gennemføre et vægttab, men mindre de har en person som kan hjælpe og støtte dem i forløbet.

På baggrund af dette, har jeg udviklet DeCiTo programmet. Det er et program som specialdesignet til at give dig alle de værktøjer som du skal bruge for at gennemføre et vægttab, og som du ville få, hvis du opsøgte en professionel kostvejleder.

Den eneste forskel er her, at kurserne er online og du kan tage dem lige når du har lyst, i lige den rækkefølge du har brug for, eller nøjes med at tage de kurser, som er relevante for dig.  

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!